upea kalu iskuri kokemuksia gay

Turku sex homoseksuaaliseen thai hierontaa helsinki

Otin toisella kädellä kondomin pois selän takanani olevasta kalusta ja katsoin kondomia kuinka spermaa oli tullut taas iso märä. Katsoin ikkunasta ulos, kunnes laskin housujani niin, että peppuni tuli näkyviin ja kysyin mieheltä kelpaako tämä. Menin etsimän netistä seuraa ja äkkiä sieltä löytyikin. Otin kondomin käteen ja sitä olikin tullut todella paljon. Mies otti myös vaatteensa pois ja alkoi laittamaan kondomia paikoilleen.

upea kalu iskuri kokemuksia gay

Kuvan voin tietysti lähettä sähköpostilla, jos olet kiinnostava. 45-vuotias gay top mies, joka haluaisi tavata ja tarvittaessa voisi jopa hakea minut autollaan. Nyt kaikki oli valmista ja tunsin kuinka kalun pä oli peppureiälläni ja mies alkoi varovasti painautumaan sisälleni. Hetken aikaa makasimme sängyssä, kunnes aloin pukemaan pälleni ja siirryimme olohuoneeseen. Mies työntyi muutaman kerran lujasti ja hieman murahti ja otti kalunsa pois ja kondomin pois kalustaan. Mies työntyi sisäni ja parin vedon jälkeen hän sanoi, että nyt on herkässä ja voisinko olla liikkumatta. Tämä tarina on tosi ja yritän kertoa sen niin tarkasti kuin jaksan. Mies työnsi kaksi sormeaan sisälle ja suuteli hetken aikaa niskaani.


Mies homoseksuaaliseen panee anaalipano


Joko paksu tai pitkä kalu. Nyt on ollut satunnaisia seksisuhteita, ja imuttelu on ollut ihanaa. Mikän 'ripped beef' ei tarvitse olla. Autossa mietimme, että panemmeko autossa jossain syrjässä vai hänen asunnollaan, joten pätimme mennä hänen luokseen. Sillä ei ole väliä missä päin upea kalu iskuri kokemuksia gay suomea asut, upea kalu iskuri kokemuksia gay sillä mielenkiintoisen miehen luona voi käydä vaikka kauempanakin. Monet pitkälettiset miehetkin ovat vieneet jalat alta. Se hiveli korviani sillä olenhan erittäin ylpeä takapuolestani, sen kiinteydestä ja siitä kuinka muodokas. Lopulta menimme uudestaan sivuttain siten että olin miehen syleilyssä. Minä olen alle 3-kymppinen bi btm mies, hoikka ja hyvärunkoinen nuorimies. Siinä samalla minä laitoin hieman sylkeä sormeeni ja sormetin hieman peppuani. Tunsin kuinka kalu teki nopeaa edestakaista liikettä ja se tuntui niin ihanalta, että kaluni alkoi sykkimän ja purkauduin kädessäni olevaan paperiin. Mies oli aivan ihmeissän siitä, kuinka mahtava perse minulla oli ja siitä kuinka hän jaksoi niin pitkän ja kaksi kertaa peräkkäin. Kokemuksia minulla ei ole monta, mutta nautin aivan silmittömästi siitä, kun vanhempi top-mies rakastelee minua. Laskin vielä hieman housujani ja känsin takapuoleni miehelle ja tahdin häntä työntämän sormensa sisälleni. Mies oli erittäin kohtelias ja mukava ja juttelimme niitä näitä.

Sissy slut fetish.


Seksi vaasa mieshieroja gay miehelle

Itse kävin salilla, ja nyt on sentin rasvakudosta kasvanut nahan alle. Makuuhuoneeseen pästyäni otin vaatteet pois pältäni ja kävin mahalleni sängylle. Mies olisi selvästi halunnut työntyä ilman kondomia, mutta sain hänet laittamaan kondomin paikoilleen. Mies sai lopulta työnnettyä kikkelinsä minuun ja aloitti erittäin varovaisen nainnin. Olen jo kauan ollut luottavainen kykyihini saada ja tuottaa sievoinen nautinto seksiaktissa, joka on suuseksipainotteinen. Mies ilmiselvästi piti takapuolestani, sillä terskan sisälle saatuaan hän voihkaisi kuinka upea takapuoli minulla. Itse en ole kilpailulajien ystävä, kunnon ylläpitämiseksi hölkkän ja pyöräilen.